Vi arbetar med alla bilfabrikat och samarbetar med samtliga försäkringsbolag.
Vi byter vindrutor, sidorutor, bakrutor och lagar stenskott. Vi är specialister på tunga fordon som bussar och lastbilar.

Som auktoriserat Bilglasmästeri och godkända av försäkringsbolagen ger vi dig trygghet inom glas. Hos oss får du snabb och sakkunnig hjälp med alla glasproblem.

Stöldmärkning

Vi stöldmärker din bil genom att diskret etsa in registrerings-nummer på alla bilrutor. Rekommenderas av försäkringsbolagen.

En sliten vindruta är en farlig vindruta!

Smuts, isskrapor och vindrutetorkare åstadkommer ojämnheter och repor på vindrutan. Därför är det klokt att redan efter 5000 mils körning kontrollera vindrutan.

Av säkerhetsskäl är det viktigt att vindrutan är i gott skick. Sprickor och andra skador kan minska rutans hållfasthet och påverka sikten. Vid stora skador är det nödvändigt att byta ruta, medan mindre skador kan repareras i enlighet med Glasbranschföreningens Riktlinjer. Kontakta oss på Kalix Glasmästeri AB för fackmässiga råd om skadan kan repareras.

En räffla i rutan kan rädda ditt liv

Vi fräser en säkerhetsräffla i vindrutan. Varje gång vindrutetorkaren passerar räfflan, rengörs bladen i och med att räfflans kanter skrapar av smutsen.

Medlem av Auktoriserade Bilglasmästerier. http://www.gbf.se/bilglas.htm